Periudha gabim


Njoftim për qytetar – Pezullohet Rimbursimi i qytetarëve nga grumbullimi i kuponëve fiskal

Bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr. 01/07 datë 11.03.2020, si dhe vendimin e Drejtorit të Përgjithshëm të ATK-së Nr. 09-06-1336, për ndërmarrjen e masave shtesë pas konfirmimit të rasteve pozitive me Corona Virus COVID-19, Administrata Tatimore e Kosovës, ju njofton se Rimbursimi nga grumbullimi i kuponëve fiskal do të pezullohet për një kohë të pacaktuar. Për me shumë informata ju lutem vizitoni faqen te linku: LinkuDuke procesuar. Ju lutem prisni...